Bij BlueNote Belastingadvies
staat ú altijd centraal.

U als persoon bent voor ons belangrijk. In alle opzichten vormt u het middelpunt van onze dienstverlening.

Waarom BlueNote Belastingadvies

Persoonlijk en betrokken
Heeft ruime ervaring
Werkt volgens het principe: afspraak is afspraak
Werkt met korte lijnen
Werkt vanuit een realistische denkwijze
Kortom: een adviseur die zich opstelt naast de ondernemer en daadwerkelijk waarmaakt uw partner in ondernemen te zijn.

BlueNote Belastingadvies ontzorgt u

BlueNote Belastingadvies wil dat fiscaal advies simpel, effectief en waarde toevoegend is. Wij maken ons druk om uw probleem en bieden u een passende oplossing. Een praktische, goed doordachte oplossing die voortkomt uit een kritische denkwijze.

BlueNote Belastingadvies: kritische gesprekspartner

BlueNote Belastingadvies is een kritische en daarom soms lastige gesprekspartner. Niet zo zeer om puur kritisch te zijn, maar wij willen graag scherp en actief met u meedenken over uw bedrijfsvoering en toekomstplannen. Wij weten dat u alleen daarmee verder komt.

Vast contactpersoon

Wij werken met een vast contactpersoon waardoor u niet steeds opnieuw hoeft uit te leggen wat er bij u speelt. BlueNote Belastingadvies is goed en rechtstreeks bereikbaar.

Kwaliteit en ervaring voor een scherp tarief

BlueNote Belasting hanteert een duidelijke transparante prijsstelling die zeer concurrerend is in vergelijking met andere kantoren.

Nieuwsgierig geworden?

Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een afspraak met u om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact op met Johan Geertsma – bel 06 – 8316 3939 of mail info@bluenotebelastingadvies.nl – voor een nadere kennismaking.